Ouder-en-kind-Gym, spelenderwijs en onder begeleiding leren bewegen

Wist je dat wij kinderen al heel vroeg de kans geven om te bewegen?  Bij ons is er de mogelijkheid om deel te nemen in de groep ouder en kind gym (van 1 tot 4 jaar) onder leiding van Jacquelien Fijn.

Twitter5ec71be

Bij Ouder en Kindgym kan uw kind spelenderwijs en onder begeleiding van hun eigen vertrouwde (groot/gast)ouder de grenzen en mogelijkheden van zijn lichaam leren kennen. Uw kind wordt gestimuleerd om te bewegen: te klimmen, klauteren, balanceren, hangen en springen. Juist op deze leeftijd is het ontwikkelen van een goede motoriek ontzettend belangrijk!

We rennen, spelen met een bal, zingen liedjes en verkennen de uitdagende binnenspeeltuin, die samen met de ouders is gebouwd. Iedere week staan er weer nieuwe spannende speelsituaties. Het samen spelen met andere kinderen is een ervaring waar uw kind van leert en geniet. Daarnaast is het gewoon ook heel gezellig.

Vindt uw kind het ook leuk om te klimmen, te klauteren of te rollen?
Kom dan eens vrijblijvend kijken bij ons Ouder en Kindgym-uur op de vrijdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur in het speellokaal van basisschool De Wereldweide.

Kijk hier voor het lesrooster.

Ouder- en Kindgym

Ouder- en Kindgym

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.