Goede start turners OLVO Wezep

Zaterdag 13 december reisde er een delegatie turners af naar Lichtenvoorde voor de eerste regionale wedstrijd van het seizoen.

Debutant Jim Derksen is pas net 6 jaar geworden en mocht voor het eerst meedoen aan een turnwedstrijd. Jim turnt in de categorie Benjamin 13 en imponeerde de jury op het onderdeel sprong waarop hij 2e werd. Ook op het onderdeel vloer bleek Jim erg sterk en werd zijn mooie split gewaardeerd door de jury, ook hier werd hij 2e in het klassement. Jim eindigde op een goede 5e plaats, een prachtige prestatie voor een eerste wedstrijd!

2014-12 Lichtenvoorde

Morris Hol is 7 jaar en turnt in de categorie Benjamin 12. Hij zette een statement neer op het onderdeel vloer waar hij startte en werd op dit onderdeel direct al eerste. De concurrentie kreeg het nakijken, want ook op de onderdelen ringen en brug werd Morris eerste. Met overtuiging won Morris het welverdiende goud!

2014-12 Lichtenvoorde 3.jpg

Boaz Voskuil komt uit in de categorie pupil 11 wat een pittig niveau is. Boaz is 10 jaar oud en begon de wedstrijd op het koningstoestel: de rekstok. Hier zette Boaz een strakke oefening neer en hij werd dan ook 4e op dit onderdeel. Ook Boaz liet als een van de weinige jongens een prachtige split zien op het onderdeel vloer en werd hier dan ook 2e op. Helaas had Boaz pech op de onderdelen voltige en ringen waardoor hij punten verloor. Boaz eindigde in een groot deelnemersveld op een goede 9e plaats.

2014-12 Lichtenvoorde 2

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.