Benjamin Velema districtskampioen Oost

In Wageningen vond afgelopen zaterdag de turnwedstrijd om de titel districtskampioen plaats. Aan deze wedstrijd namen de 3e divisie turners deel die vanaf februari meedingen in de race voor een ticket naar het Nederlands Kampioenschap.

Voor OLVO-Wezep komt Benjamin Velema uit in de categorie senior niveau 5.

Benjamin zette direct een statement neer op brug door een zeer nette oefening uit te voeren met risicovolle elementen. Ook op het onderdeel rekstok turnde hij zeer netjes en dit leverde hem de waardering van de jury op en werd hij tweede op dit toestel. Ook op het onderdeel voltige bleek Benjamin onverslaanbaar en liet hij een moeilijke oefening met een hoge uitgangswaarde zien. De concurrentie moest met lede ogen aanzien hoe Benjamin zich door een tsukahara op sprong zich verzekerde van een podium plek.

Benjamin werd beloond met het goud en de titel districtskampioen district oost!
Trainster Inge Afman is erg tevreden:” Benjamin heeft laten zien dat hij een geduchte tegenstander is. Hij heeft een zeer goede start van dit seizoen gemaakt, een betere start had hij zich niet kunnen wensen en ik heb dan ook hoge verwachtingen van hem in de landelijke competitie”.

Goud voor Benjamin !

Goud voor Benjamin !

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.