Zaterdag 1 februari 2014, Varsseveld

Finale tickets op zak voor Kas en Milan   

Afgelopen zaterdag streden de turners Kas en Milan op de kwartfinale voorgeschreven oefenstof om een ticket voor de finale in Varsseveld.

Voor beide heren hun tweede wedstrijd in hun prille turncarrière, waarbij ze zich wederom kranig staande wisten te houden.

milan en kas

Kas Wunderink turnt in de categorie benjamin niveau 13 en zette een geweldige prestatie neer op het onderdeel ringen waarop hij 1e werd. Ook op de overige vijf toestellen turnde hij netjes en stabiel en verbeterde hij zijn persoonlijke eindscore. Kas werd voor zijn harde werken beloond met een bronzen plak en een ticket naar de finale.

Milan Wolf, aanstormend turntalent, overtrof zichzelf en turnde een fantastische wedstrijd. Met een enorm goede focus en zeer strakke lijnen werd hij op het koningstoestel rek 1e en bewijst hij daarmee dat hij de nieuwe Epke Zonderland gaat worden. In een groot deelnemersveld kwam Milan net te kort voor een medaille en eindigde hij als 6e, maar heeft hij hiermee wel een ticket naar de finale verdiend! Beide heren zullen op 6 april op de finale weer in actie komen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.