Coronavirus

Bericht van KNGU over het CORONAVIRUS

12 maart 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit geldt dus voor alle wedstrijden en opleidingen, voor het hele land en minimaal tot en met 31 maart aanstaande. Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.

Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

OLVO heeft besloten dit advies op te volgen, mede daar meerdere sportverenigingen in Wezep besloten hebben voorlopig alle activiteiten tot en met 31 maart stop te zetten.
Dit betekent dat er vanaf vrijdag 13 maart t/m dinsdag 31 maart geen lessen resp. trainingen worden gegeven.
Ook de voor zaterdag 28 maart a.s. geplande wedstrijd voor de 5e en 6e divisie in Ede gaat niet door.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn welke voor onze vereniging van belang zijn zullen we jullie daarvan op de hoogte stellen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.