Vliegende start turners OLVO

Sinds september heeft OLVO met veel succes een jongensselectie opgestart. Trainster Inge Afman is zeer lovend over de turners: “ Zowel Kas als Milan zijn zeer getalenteerd en ondanks dat ze nog maar enkele maanden turnen, weinig trainingsuren en minimale faciliteiten hebben zijn ze enorm aan het ontwikkelen en worden ze iedere week beter. Het is prachtig om deze groei te zien en verder te mogen ontwikkelen”.
Hoewel beide jongens nog nooit eerder aan een wedstrijd hadden deelgenomen wisten ze zich goed staande te houden tijdens de ¼ finale. Zo werd Kas op het onderdeel voltige en rek 3e en op het onderdeel ringen 2e. Tijdens de prijsuitreiking werd Kas blij verrast en veroverde hij de bronzen medaille.

Inge, Kas en Milan
Ook Milan liet hij zijn talent niet onopgemerkt voorbij gaan en turnde een stabiele wedstrijd in een groot deelnemersveld. Zo werd hij op het onderdeel brug 3e, op het onderdeel ringen 4e en zette hij een prachtige vloeroefening neer waar hij 1e op werd.
In het eindklassement werd Milan beloond voor zijn talent en harde werk en mocht hij op het podium de bronzen medaille in ontvangst nemen.
Een vliegende start voor deze turners! In februari zullen ze tijdens de ½ finale een ticket naar de finale proberen te bemachtigen.
Voor meer informatie of een gratis proefles: www.olvo-wezep.nl

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.