Vanaf 9 mei a.s. Ouder en Kindgym in de gymzaal van de Wereldweide

Vanaf 9 mei a.s. Ouder en Kindgym in de gymzaal van de Wereldweide -Wezep

Vanaf vrijdag 9 mei a.s. starten wij met een lesuur Ouder en Kindgym in de gymzaal van de basisschool de Wereldweide in Wezep. Dit lesuur zal vanaf die datum elke woensdagochtend alswel de vrijdagochtend worden gegeven. De eerste lessen zijn dus respectievelijk op vrijdag 9-5 en woensdag 14-5.

Daarnaast is er op 12 mei a.s. een lesuur Ouder en Kindgym in basisschool De Bron in Wezep op maandagochtend van 9:00-10:00.

Bij Ouder en Kindgym kan uw kind (van 1½ t/m 4 jaar) spelenderwijs en onder begeleiding van hun eigen vertrouwde (groot)ouder én een geschoolde docent de grenzen en mogelijkheden van zijn lichaam leren kennen. Uw kind wordt gestimuleerd om te bewegen: te klimmen, klauteren, balanceren, hangen en springen. Juist op deze leeftijd is het ontwikkelen van een goede motoriek ontzettend belangrijk!
We rennen, spelen met een bal, zingen liedjes en verkennen de uitdagende binnenspeeltuin” die samen met de ouders is gebouwd. Iedere week staan er weer nieuwe spannende speelsituaties. Het samen spelen met andere kinderen is een ervaring waar uw kind van leert en geniet. Daarnaast is het gewoon ook heel gezellig.

Vindt uw kind het ook leuk om te klimmen en te klauteren, te springen en te rollen?
Kom dan eens kijken bij ons Ouder en Kindgym-uur!

Basisschool de Wereldweide
Woensdagochtend vanaf 14 mei a.s.
Vrijdagochtend vanaf 9 mei a.s.
tijd: 9-10 uur

Baisschool De Bron
Maandagochtend vanaf 12 mei a.s.
tijd: 9-10 uur

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.