Uitstekende finalewedstrijd OLVO turners – Varsseveld 5 april 2014

Afgelopen zaterdag 5 april jl. turnden Kas Wunderink en Milan Wolf de finale voorgeschreven oefenstof in Varsseveld. Beide heren wisten in de voorrondes een plek in de finale te veroveren. Kas Wunderink komt in de leeftijdscategorie benjamin uit in niveau 13 en heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt waarbij hij zichzelf technisch sterk heeft verbeterd. Kas startte de wedstrijd sterk en stond tijdens de tussenuitslag op een tweede plek. Op het onderdeel voltige werd hij tweede en op het onderdeel ringen zelfs eerste! Helaas werd Kas door de jury streng gestraft voor een fout op sprong waardoor hij in het klassement kelderde. Uiteindelijk werd hij in het eindklassement 7e, een keurige prestatie voor het eerste wedstrijdjaar van deze talentvolle turner!

Varsseveld

Milan Wolf turnt in de categorie instap niveau 12 en turnde een zeer nette wedstrijd. Zo werd hij op het onderdeel rek derde en op het onderdeel ringen eerste. Milan eindigde net naast het podium op een geweldige 4e plek, een uitstekende prestatie!

Deze turners zijn zich nu alweer volop aan het richten op het nieuwe seizoen waarbij ze nieuwe onderdelen aanleren en een hoger niveau gaan doen, samen met een mooie groeiende groep andere talentvolle turners.

Lijkt het je leuk om eens een proefles mee te doen?
Mail dan naar: komsporten@olvo-wezep.nl

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.