Jongens, kom sporten en volg een vrijblijvende proefles !

“Het jongensturnen is een krachtige en snelle sport en wordt steeds populairder onder de jongens. Bij het jongensturnen ligt het accent meer op kracht en houdingen en daarom turnen zij ook op andere toestellen dan de meisjes.
Ook is het belangrijk dat de jongens genoeg uitdaging en afwisseling krijgen en dit wordt ook in de trainingen verwerkt. Jongens leren snel en pikken het turnen vaak veel sneller op dan ze denken.
Turnen is een goede basis voor bijvoorbeeld freerunnen, maar ook voor andere sporten omdat alle spiergroepen worden gebruikt en jongens fysiek zichtbaar sneller ontwikkelen wanneer ze turntrainingen volgen.
Vanwege de gevarieerde toestellen is het een stoere sport waarin elke jongen zich op zijn unieke wijze kan ontwikkelen om zo zijn talenten te ontdekken”, aldus Inge Afman, trainster jongensturnen.

foto

Op 1 september is er bij OLVO-Wezep een jongens selectiegroep gestart.  Nu hebben, naast de meisjes, óók de jongens bij OLVO de mogelijkheid om door te groeien in een speciale selectie groep !

OLVO-Wezep heeft daarom deze maand een speciale actie:
Alle jongens kunnen in de maand oktober 2013
vrijblijvend een proefles volgen!

Tijdens de trainingen kijken we goed hoe je het doet en heb je zelfs de kans om door te stromen en voor de selectie uitgenodigd te worden!

De jongens selectiegroep traint twee keer in de week
en staat onder leiding van een ervaren trainster
en een ervaren trainster in opleiding.

 

Wil jij ook leren turnen? Nieuwsgierig?

Kom dan naar de proeflessen in de maand oktober.

rooster jongens

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.