Inschrijving

Inschrijven Avondvierdaagse:

De digitale inschrijving  is gesloten. Op de startavond 22 mei kan je nog inschrijven tussen 17:30 en 18:00 uur op het plein van de Huiskamer. Hier is ook de Start  en Finish. Het adres van de Huiskamer is Meidoornstraat 20, 8091 JX Wezep. U ontvangt hier ook de route.

Op de startdag is het inschrijfgeld € 6,00 per persoon. Dit geldt ook voor deelnemers die aan een al gevormde groep worden toegevoegd.

 

De onderstaande link is gesloten:

Inschrijven Avondvierdaagse 

Inschrijven gaat als volgt:

U klikt op bovenstaande link.
Er wordt een webpagina geopend waarop u uw gegevens kunt invullen.

Per afstand moet een afzonderlijk inschrijfformulier worden ingevuld.
Wanneer u met meerdere personen wilt deelnemen aan dezelfde afstand, wilt u dan van iedere afzonderlijke deelnemer de gegevens invullen. Op het formulier wordt automatisch berekend welk bedrag u moet betalen. Daarvoor is het noodzakelijk dat de geboortedatum van alle deelnemers is ingevuld.

Na het versturen van het inschrijfformulier ontvangt u een mail met daarin het te betalen bedrag en een betalingskenmerk.
De kosten voor deelname moeten overgemaakt worden naar bankrekeningnummer
NL30 RABO 0102 5785 67 t.n.v. OLVO o.v.v. het betalingskenmerk.
(het betalingskenmerk kunt u kopiëren uit de mail en plakken in het betreffende vakje bij betaalopdracht)
Op het moment dat uw betaling door de projectgroep is ontvangen, staat u ingeschreven voor de avondwandelvierdaagse van Wezep.
U ontvangt een email met daarin uw inschrijfnummer.
Dit nummer moet u meenemen op de eerste avond van de avondvierdaagse naar het startbureau bij de Huiskamer, voormalige Meidoornschool, Meidoornstraat 20 Wezep.
U ontvangt daar een startkaart en een routebeschrijving.
Let op: uw inschrijving en het te betalen bedrag moeten uiterlijk woensdag 17 mei 2023 door de projectgroep ontvangen zijn.
Er vindt geen terugbetaling van betaalde inschrijfgelden plaats.

Kosten:
Bij voorinschrijving:
Groepen (meer dan 10 deelnemers) € 5,00 per persoon
Individuelen € 5,50 per persoon
Begeleiders € 2,50 per persoon
Begeleiders met medaille € 5,00 per persoon
Op de startdag is het inschrijfgeld € 6,00 per persoon. Dit geldt ook voor deelnemers die aan een al gevormde groep worden toegevoegd

De e-mailadressen die bij ons bekend zijn omdat wij digitale voorinschrijvingen ontvangen, worden alleen gebruikt voor de avondwandelvierdaagse van 2023.
Na afronding van de avondvierdaagse 2023 worden alle adressen uit ons adresboek verwijderd.

Inschrijven: 

Wanneer u niet digitaal kunt of wilt inschrijven, kunt u zich op woensdag 17 mei 2023 van 15:00 tot 17:00 uur inschrijven op het volgende adres:
Roelof Wichers
Noordsingel 16
8091 CX  Wezep