Airtrack aangeschaft dankzij sponsoren!

Chr. Gymn. Ver. OLVO Wezep kan airtrack aanschaffen dankzij sponsoring

Gymnastiekvereniging OLVO heeft onlangs een airtrack met toebehoren en een aantal matten aan kunnen schaffen mede dankzij een bijdrage uit het Rabofonds Noord Veluwe van € 2500,-.
Dankzij deze airtrack met bijbehorende rollen en matten kunnen oefeningen sneller aangeleerd worden, omdat de turnsters de oefeningen beter durven uit te proberen. Na de oefening vindt er een zachte landing plaats. Hierdoor is een betere opbouw en methodische oefening mogelijk. Door deze vernieuwing tonen de leden ook meer enthousiasme en plezier in het turnen.
Daarnaast wordt de airtrack ook bij bepaalde wedstrijden aangeboden. Op dit toestel zijn meerdere sprongseries achter elkaar mogelijk. Dit is een duidelijke verbetering ten opzichte van het uitvoeren van vloeroefeningen op de lange mat.
Naast de bijdrage uit het Rabofonds hebben ook Interblad B.V. uit Kampen, Veldkamp Wonen, W. Vierhuis Int. Transport, Inplace verbouwingen/keukenmontage (allen uit Wezep) en Hoveniersbedrijf Jasper Fijn uit Hattemerbroek een flinke financiële bijdrage geleverd om de aanschaf mogelijk te maken.


v.l.n.r: Veldkamp Wonen, Rabobank Noord Veluwe en Interblad B.V., niet op de foto, W. Vierhuis, Inplace verbouwingen/keukenmontage en Hoveniersbedrijf Jasper Fijn.

Wij willen deze sponsoren hartelijk danken voor de gulle gift!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.